Minőség- és környezetpolitika

A megrendelői igények és követelmények teljesítésének, a hazai és nemzetközi környezetvédelmi elvárásoknak való megfelelés, valamint az érintett felek életminőségének folyamatos javítása érdekében a MEGOLDÁS Kft. átgondolt minőség,- és környezeti politika mentén végzi tevékenységét.

Ennek alappillérei: a megrendelői bizalom megerősítése, a környezet terhelésének csökkentése, a munkatársak, alvállalkozók szakmai felkészültsége, elkötelezettsége és a hatékony gazdálkodás.

Fontos szempontunk, hogy tevékenységeink során a környezetkímélő technikákat helyezzük előtérbe, munkánk közben ne károsítsuk, csak védjük környezetünket.

A minőséget és a környezet iránti elkötelezettséget középpontba állító cégfilozófiánk egyenes következményeként bevezettük és működtetjük az MSZ EN ISO 9001:2009 és az MSZ EN ISO 14001:2005-ös szabvány szerint kidolgozott minőség,- környezetirányítási rendszereket.

Vevői bizalom megerősítése, környezet terhelésének csökkentése

A minőség,- és környezetirányítási rendszer bevezetésével, működtetésével és fejlesztésével folyamatosan javítjuk munkánk eredményességét, ezáltal a bizalmat szolgáltatásunk iránt. Kötelezettséget vállalunk arra, hogy tevékenységeink során nagy hangsúlyt fektetünk a társadalmi elvárásokat megtestesítő jogszabályi előírásokra. A termelési folyamatokban folyamatosan vizsgáljuk a minőségi és környezeti hatások összhangját, és annak megvalósulását.

Munkatársak szakmai felkészültsége, elkötelezettsége

Folyamatosan gondoskodunk vállakózásunk alkalmazásában álló munkatársak továbbképzéséről, szakmai tudásuk szintentartásáról, környezettudatos tevékenységük, magatartásuk naprakészségéről.

Ajánlatkérés Hírlevél Európa itt épül