Cím: 9700 Szombathely, Körmendi út 92.

Telefon: +36 30 268-06-84, +36 30 204-64-02 I +36 94 / 331-085

E-mail:

Mindenre van megoldás!

Teljeskörű környezetvédelmi szolgáltatások

A Megoldás Kft. Önökért dolgozik!

Hulladékkezelés

A Megoldás Kft. hosszú évtizedek óta vállalja a magyar illetve az Európai Uniós környezetvédelmi előírásoknak megfelelően ipari, mezőgazdasági, egészségügyi, veszélyes és nem veszélyes hulladékot begyűjtését, ADR előírások szerinti szállítását, kezelését!

Cégünk vállalja termelési veszélyes és nem veszélyes, illetve lakossági veszélyes hulladékok átvételét, előkezelését és ártalmatlanítóba történő szállítását.

Az ipari hulladékok gyűjtéséhez különböző méretű (1,2 - 30 m3) konténereket, hordókat, göngyölegeket biztosítunk, melyek bérelhetők vagy megvásárolhatók.

A hulladék szállítás írásbeli (e-mail) megrendelés alapján történik, előre egyeztetett időpontban.

 

 

A Megoldás Kft. preferálja a hasznosításra alkalmas hulladékok elkülönített gyűjtését, előkezelését, majd hasznosítóba történő szállítását.

Az ipari, mezőgazdasági, egészségügyi veszélyes hulladékok mellett ipari létesítményekben keletkező nem veszélyes hulladékok átvételével is foglalkozunk.

         

 

Ipari szennyvíztisztítás terén cégünknél beüzemelésre került egy LOFT DESTIMAT LE 300 típusú vákuumbepárló berendezés, amellyel számos ipari tevékenység során keletkező veszélyes illetve nem veszélyes hulladéknak minősülő szennyvíz kezelését, ártalmatlanítását tudjuk elvégezni.

Vállalkozásunk lakossági építési, bontási hulladék illetve lakossági lim-lom hulladék átvételével nem foglalkozik.